AFD’in İlk Etkinliği

AFD Programının ilk etkinliği, üniversitelerdeki Arapça Hazırlık Programlarında Arapça öğretimi alanında çalışan 30'dan fazla üniversite, 5 akademik müessesenin ve bu programlarda görev alan yaklaşık 100 akademisyen ve yöneticinin katılımıyla, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi –Arapça Hazırlık Programının yer aldığı Topkapı Yerleşkesinde (Arapça Hazırlık Senelerinde yer alan Arapça dil programlarının geliştirilmesi için karşılıklı tecrübe aktarımında bulunlması) başlığı altında gerçekleştirildi.

Etkinlik, yedi katılımcı üniversitenin, birçok önemli başlıktaki deneyimlerinin uygulamalı olarak sunumunda bulunulmasıyla ön plana çıktığı gibi, katılımcıların değerlendirmelerinde de belirttikleri üzere organizasyonun özenle hazırlanmış olmasıyla da ön plana çıkmıştır.

Bu etkinliğin başarılı olması için çalışan herkese teşekkür ediyor ve AFD programının diğer faaliyet ve etkinliklerine de katılımınızı bekliyoruz.

AFD (Türk Üniversitelerinde Arapça dil programlarının akademik ve eğitimsel gelişimi üzerine beraber çalışıyoruz.)