II. KUR DERS BAŞLANGIÇ DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Akademik Yılı Arapça Hazırlık Programı II. Kur dersleri, 27 Kasım Pazartesi günü saat 9:00’da başlayacaktır.

II. kur sınıf listeleri, çevrimiçi derslerin giriş linkleri ve oluşturulan yeni Google Classroom kodları aşağıdaki gibidir.

Hatırlatmalar:

• Dersler; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Topkapı yerleşkesinde yüz yüze; Cuma günü Zoom platformu üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilmektedir.

• Her bir kur için %80 oranında devam zorunluluğu vardır. Derslere katılım sağlamayıp devamsızlık oranı %20‘yi aşan öğrenciler, kur sonu final sınavına girmeye hak kazanamazlar.

• Çevrimiçi derslerde öğrencilerin ders süresince kamerayı açık tutmaları zorunludur. Ders esnasında kameraların açık olması öğrencilerin derslere katılım sağladıklarının ispatı olması bakımından önem arz etmektedir.

• Google Classroom üzerinden oluşturulan yeni sınıflara …@stu.fsm.edu.tr uzantılı mail adresi ile katılım sağlanmalıdır.

• Sınıf ve seviyenizi öğrenmek için "CTRL+F" tuşlarına basarak öğrenci numaranızı yazınız.

** Ders programına, ders kitap listesine ve diğer duyurulara; II. kur için oluşturulan yeni Google Classroom sınıflarına katılım sağlayarak ulaşabilirsiniz.

Derslerinizde başarılar dileriz.