Değerli Öğrencilerimiz,
Üçüncü Kurun Final Sınavı, İlan Edilen Akademik Takvime Göre 15 & 16 .03.2021 Tarihleri Pazartesi ve salı günleri aşağıdaki şekille Yapılacaktır!
başarılar dileriz.
Seviye |
SINAV |
SAAT |
TARİH |
MUBTEDİ MUTEVESSIT MUTEKADDİM |
1. Oturum: Okuma ve Dil bilgisi |
10:00 – 11:30 |
Pazartesi 15.03.2021 |
Teneffüs |
11:30 – 12:30 |
||
2. Oturum: Yazma |
12:30 – 13:30 |
||
3.Oturum: Dinleme |
10:00 – 10:45 |
Salı 16.03.2021 |
|
Teneffüs |
10:45 – 11:30 |
||
Muhadese (Konuşma) |
11:30 |
GENEL SINAV TALİMATLARI
- Üniversitenin verdiği kurumsal mail adresi dışında bir mail adresiyle sınava giriş yapılamaz..
- Sınava girerken öğrenci kimliği veya nüfus cüzdanı (pasaport) bulundurmak zorunludur
- Sınav Başlama Saatinden 15 dakika önce hazır bulunulmalıdır.
- Google Chrome tarayıcısı ile Windows işletim sistemine sahip bir Bilgisayar ya da Android telefon ve Google Chrome tarayıcısı kullanılmalıdır.
( Bu Cihaz ve Sistemlerin Dışında Başka Cihazlarla giriş yapılması ve herhangi bir sorunla karşılaşılması öğrencinin sorumluluğundadır).
- Öğrenci, En Az Bir Kamerada Sınav Boyunca Görünmelidir. Öğrencinin Kamerayı Kapatması, Sınavını İptal Etmesi Anlamına Gelmektedir.
- Sınav esnasında, öğrencinin herhangi biriyle konuşması kesinlikle yasaktır..Bu durumun tespit edildiği takdirde, sınavı geçersiz sayılır ve sıfır puan alır.
- Yazma Sınavının Cevapları Classroom Üzerinden ve ([email protected] ) mailine Gönderilmelidir.
- Sınavı bitirdiğinizde, "انتهى الاختبار نرجو لكم التوفيق والنجاح" ibaresini görmeniz gerekmektedir...Görmediğiniz takdirde, gözetmene bildirmelisiniz. (Cevap kağıdının ulaşması öğrencinin sorumluluğundadır ulaşmadığı takdirde puan verilmeyecektir).
- Sadece Dinleme Sınavı Kulaklıkla Dinlenmelidir.
- Sınav Bitim Vaktinden Sonra Gönderilen Cevaplar Asla Kabul Edilmeyecektir.
** Öğrencinin Sınava 10 Dakika Geç Kalması Durumunda, Sınava Alınmaz ve Herhangi Bir Puan da Verilmez!!!
** Fonetik ve Tecvit Dersinin Sınavı, her kurda olduğu gibi, final haftasından bir önceki haftada, son Fonetik ve Tecvit dersinde yapılmaktadır.