FSMVÜ | 1. Kur Bitirme Sınavı
1. Kur Bitirme Sınavı

Değerli Öğrencilerimiz,

Birinci Kur Bitirme Sınavı, İlan Edilen Akademik Takvime göre 15/16.11.2021 Tarihinde Pazartesi ve Salı Günleri Yapılacaktır.

SINAV PROGRAMI:

N

SINAV

SAAT

TARİH

1.Oturum: Okuma ve Dil bilgisi

09:00   - 10:30

Pazartesi: 15.11.2021

Teneffüs

10:30   - 11:15

2. Oturum: Dinleme

11:15  -  11:45

Teneffüs

11:45 – 12:00

3. Oturum: Yazma

12:00 – 13:00

Konuşma Sınavı

(Zoom Üzerinden Yapılacaktır.)

Salı: 16.11.2021

GENEL SINAV TALİMATLARI

• Sınavlar, -konuşma (muhadese) sınavı hariç- yüz yüze Topkapı yerleşkesinde yapılacaktır. Konuşma (muhadese) sınavı ise Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Öğrencilerin, sınavdan en az 10 dakika önce sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Sınava 10 dakikadan fazla geç kalan öğrenciler, sınav salonuna alınmayacaklardır.
  • Sınava girerken öğrenci kimliği veya nüfus cüzdanı (pasaport) bulundurmak zorunludur.
  • Bütün öğrencilerin, sınava kurşun kalem ve silgi getirmesi gerekmektedir.
  • Öğrencinin, öğrenci kimlik kartında yazıldığı gibi, kişisel bilgilerini (ad, soyad, öğrenci numarası) latin harflerle, doğru ve eksiksiz bir biçimde yazmaları gerekmektedir.
  • Cevaplar, cevap kâğıdı üzerine işaretlenecektir.
  • Sınavda sadece kurşun kalem kullanılacaktır.
  • Öğrencinin, aşağıdaki resimde gösterildiği üzere,  kişisel bilgilerini kutucaklara işaretlemesi gerekmektedir.
  • Cevap kağıdının üzerine, cevapların dışında herhangi bir şey yazılması yasaktır.
  • Sınav süresinin yarısı dolmadan önce sınavdan çıkmak yasaktır.
  • Öğrencinin sınava geç kalması halinde, kendisine hiçbir şekilde ek süre verilmeyecektir. Sınav süresi bitiminde tüm evrakları teslim etmesi gerekmektedir.

Başarılar Dileriz…