IV. KUR BİTİRME SINAVI

Değerli Öğrencilerimiz,

IV. Kur Bitirme Sınavı, Akademik Takvime göre 25-26/04/2022 tarihli Pazartesi ve Salı Günleri Topkapı yerleşkesinde Yapılacaktır.

SINAV PROGRAMI:

SINAV

SAAT

TARİH

1.Oturum: Okuma ve Dil bilgisi

09:00   - 10:30

Pazartesi: 25.04.2022

Teneffüs

10:30   - 11:15

2. Oturum: Dinleme

11:15  -  11:45

Teneffüs

11:45 – 12:00

3. Oturum: Yazma

12:00 – 13:30

Konuşma Sınavı

Salı: 26.04.2022

GENEL SINAV TALİMATLARI

• Sınavlar, yüz yüze Topkapı yerleşkesinde yapılacaktır.
  • Öğrencilerin, sınavdan en az 10 dakika önce sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Sınava 10 dakikadan fazla geç kalan öğrenciler, sınav salonuna alınmayacaklardır.
  • Sınava girerken öğrenci kimliği bulundurmak zorunludur.
  • Bütün öğrencilerin, sınava kurşun kalem ve silgi getirmesi gerekmektedir.
  • Cevaplar, cevap kâğıdı üzerine işaretlenecektir.
  • Sınavda sadece kurşun kalem kullanılacaktır.
  • Öğrencinin, soru ve cevap kağıdına, kişisel bilgilerini (ad, soyad, öğrenci numarası), fakültesini ve sınıfını yazması, ayrıca cevap kağıdındaki kutucuklara aynı bilgileri işaretlemesi gerekmektedir.
  • Öğrencinin, kişisel bilgilerini (ad, soyad, öğrenci numarası) öğrenci kimlik kartında yazıldığı gibi latin harflerle, doğru ve eksiksiz bir biçimde yazmaları gerekmektedir.
  • Cevap kağıdının üzerine, cevapların dışında herhangi bir şey yazılması yasaktır.
  • Sınav süresinin yarısı dolmadan önce sınavdan çıkmak yasaktır.
  • Öğrencinin sınava geç kalması halinde, kendisine hiçbir şekilde ek süre verilmeyecektir. Sınav süresi bitiminde tüm evrakları teslim etmesi gerekmektedir.

NOTLAR:

• B2 seviyesindeki öğrenciler, yazma sınavına tanıtımında bulunacakları kitapla birlikte girebilirler.
  • B2 seviyesinde kitap tanıtımı yapacak öğrencilerin, yazma dersinde yada ofis saatinde tanıtımını yazdıkları kitabın dışında bir kitabı tanıtmaları gerekmektedir.

Başarılar Dileriz…