2022-2023 Akademik Yılı Ders Başlangıç Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

2022-2023 Akademik Yılı Arapça Hazırlık Programı I. Kur dersleri 28 Eylül Çarşamba günü başlayacaktır. Dersler Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde Topkapı yerleşkesinde yüz yüze yapılacak olup Cuma günlerinde Online Zoom platformu üzerinden olacaktır.

Aşağıdaki tablolarda sınıf ve seviye listelerini bulacaksınız. Her öğrencinin, eğitim göreceği sınıfını ve seviyesini bilmesi gerekmektedir. Öğrencinin Üniversitede yüz yüze öğrenim göreceği sınıf, Zoom Programı aracılığıyla eğitim göreceği sınıfla aynıdır. Bu sebeple, her sınıfın adının önünde sınıfın Zoom bağlantısını, ayrıca Classroom sınıflarının kodlarını  bulacaksınız. Ders programı, Kitap listesi ve tüm program duyuruları Classroom üzerinden yayınlanacak olduğundan, Classroom sınıflarına katılmanız büyük önem arz etmektedir.

 Dersler başlamadan önce yapmanız gereken talimatlar aşağıdaki gibidir.

1) Kurumsal mail adresiniz ve şifre işlemlerinizi temin etmek için http://sifre.fsm.edu.tr/ adresini inceleyiniz.

2) Google Classroom üzerinden lütfen yeni sınıflarınıza …@stu.fsm.edu.tr uzantılı okul mail adresinizle katılım gösteriniz. Sınıf katılım kodlarınız aşağıdaki gibidir.

3) Arapça Hazırlık Programı derslerine katılmak zorunludur. Öğrenciler, kur bazında sınıf içi ve çevrim içi derslerin %80’ine devam etmek zorundadır.

* Google Classroom Rehberi için lütfen https://bit.ly/3ifydHW adresini inceleyiniz.

* Öğrenci otomasyon kullanım rehberi için lütfen https://bit.ly/33fysPd adresini inceleyiniz.

* Arapça Hazırlık Programı Öğrenci El Kitabı için lütfen tıklayınız.

** A1 Sınıflarında bulunan bütün öğrencilerin Çarşamba günü derslere bu linkte bulunan yazı kitpçığı ile girmeleri gerekmektedir.

26-27 Eylül Pazartesi ve Salı günlerinde yapılacak olan Oryantasyon toplantımızı hatırlatmak isteriz! Detayları için lütfen tıklayınız

 

Yeni Akademik yılımız kutlu olsun