(DBYS) DÜZEY BELİRLEME VE YETERLİLİK SINAVI SONUÇLARI

Değerli öğrencilerimiz,

20-21 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavı (DBYS) sonuçlarına göre Arapça Hazırlık Programından muaf olan ve olmayan öğrencilerin isim listesi aşağıda yer almaktadır.

Muaf olan öğrenciler, lisans derslerini seçip fakültedeki eğitimlerine başlayabilirler. Muaf olmayan öğrenciler ise 26-27/09/2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan oryantasyon programına katılacak ve 28/09/2022 Çarşamba günü Arapça Hazırlık Programı derslerine başlayacaktır.

Başarılar Dileriz.

Not:

• Seviyelere uygun olarak düzenlenen sınıf bilgileri 26-09-2022 Pazartesi günü Arapça Hazırlık Programı web sitesinde duyurulacaktır.
  • Arapça Hazırlık Programı öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan oryantasyon bilgileri için tıklayınız.