Anasayfa  |   İletişim  | AR
Arapça Hazırlık Programı
FSMVÜ | Ek Yerleştirme ile Kayıt Olan Öğrencilerin Düzey Belirleme Sınavı (DBS) Programı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ
YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ
ARAPÇA HAZIRLIK PROGRAMI DÜZEY BELİRLEME SINAVI

SINAV PROGRAMI

Ek Yerleştirme ile gelenler için Düzey Belirleme Sınavı 27 Eylül Cuma günü saat 09:15’te gerçekleşecektir.

SINAV YERİ

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Topkapı Yerleşkesi İ-Sınıfı

Merkez Efendi Mah. Mevlevihane Cad. Yenikapı Mevlevihanesi No:25    Zeytinburnu / İstanbul

Tel : +90 212 582 81 10 - Dâhili: 2045

Sınavın tüm kısımlarının öncesinde kimlik kontrolü yapılacaktır. Öğrenci kimliğini ibraz etmeyen öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir. (Öğrenci kimliğini edinememiş öğrencilerin e-devlet uygulaması veya FSMVÜ otomasyon sistemi üzerinden öğrenci belgelerinin çıktılarını almaları ve ayrıca nüfus cüzdanları ile sınav salonuna gelmeleri gerekmektedir.)

Sınavlarda yalnızca kurşun kalem kullanılabilecek olup tükenmez kalem veya pilot kalem kullanılması yasaktır. Öğrencilerimizin sınav salonuna kalem, silgi ve kalemtıraş ile gelmeleri gerekmektedir.

DBS’den başarısız olan öğrenciler ile DBS’den başarılı olan fakat Arapça Yeterlik Sınavı’na girmeyen ya da Arapça Yeterlik Sınavı’na girerek bu sınavdan 70 veya üzeri bir puan alamayan öğrenciler, DBS’den aldıkları puan doğrultusunda seviyelerine uygun Arapça hazırlık sınıflarına yerleştirilirler. Arapça Hazırlık Programı’nda öğrenim görecek olan öğrencilerin dersleri 30 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 09:00’da Topkapı Yerleşkesi’nde başlayacaktır.

Sorularınız için arapcahazirlik@fsm.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Başarılar dileriz.